sábado, 17 de noviembre de 2007

Mi Gran Aliada

Hola a tod@s,
Como bien debéis suponer, este fin de semana estamos haciendo el sprin final para la feria de la semana que viene en Barcelona.

Pues bien, quiero presentaros a mi gran aliada, no sé que haría sin ella. Le estoy dando un buen tute a la pobre... Prometo que le daré unas pequeñas vacaciones a partir del 25, cuando se acabe la feria, hasta entonces, a trabajar a tope!!!
Un besito a tod@s.

7 comentarios:

 1. A mi m'encantaria una com la teva, m'haig de conformar amb una molt més senzilla. Estic estalviant per tenir una millor. Anims per la fira, segur que el vostre stand queda fantàstic. Quin número teniu?

  ResponderEliminar
 2. t'he nominat per la cadena de l'amistad. Fins divendres, espero poder saludar-te en creativa.

  ResponderEliminar
 3. Jo tenia la mateixa fins fa uns mesos, que la vaig canviar per una Bernina amb 100 punts de brodat, es molt divertida, pero la veritat es que la Juki va funcionar sempre de meravella!

  ResponderEliminar
 4. Espero que ja ho tingues tot casi preparat, per que mai ho tenim tot acabat .... i que vagi molt bé l'estrena en fires.

  Ens veiem molt prompte, besets Agus

  ResponderEliminar
 5. Em sembla que estem totes emocionades per la fira Creativa!!!
  Quines ganes...

  ResponderEliminar
 6. Jo sempre he fet patch a mà, ja qque vaig començar en aquest món fent un curs de patchwork tradicional. Últimament però se m'ha posat al cap que seria bo tenir una màquina senzilla. Em fa por no ser capaç d'aprendre i encara no sé on la podria instal.lar.Pots donar-me algun consell?

  ResponderEliminar
 7. Espero que vaya muy bien la feria, seguro que el stand será muy visitado. Haber si hay suerte y podeis venir a Valencia.
  Besos
  Ana

  ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...